GETACORE

GETACORE

GETACORE is ook onderdeel van de Solid Surface productfamilie en bestaat uit 63% aluminium hydroxide, 35% acryl en 2% natuurlijke pigmenten en bindmiddelen. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet-poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch.

Esthetiek en functie zijn in evenwicht met ons Solid Surface materiaal GETACORE. Van wastafel en keuken aanrechtblad, tot aan hoogwaardige toepassingen in projecten toe, GETACORE weet in alle toepassingen te overtuigen. Door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. GETACORE is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.

DE VOORDELEN VAN GETACORE :

  • Uitgebreid matenprogramma van 3-6-10-12-19 mm
  • Geen batchverschillen tussen diktes en afmetingen = minder afval!
  • Alle kleuren verkrijgbaar in een brede afmeting van 1250 mm
  • Titan White verkrijgbaar in 3Deep kwaliteit
  • Custom kleuren :
    - Stel je eigen kleur samen met een oplage van 4000 kg materiaal
  • 10 populaire kleuren te verkrijgen in kleurkoppeling HPL en gemelamineerd spaan-MDF programma

WAAROM GETACORE?

De Solid Surface van GETACORE heeft een uitgebreid matenprogramma van 3, 6, 10, 12 en 19 mm. Vooral de platen van amper 3 mm, verkrijgbaar in alle kleuren en zeer concurrentieel geprijsd, vormen een extra troef en laten bijvoorbeeld toe meubels te bekleden met Solid Surface. Het percentage aan acryl ligt net iets hoger, wat het materiaal een hogere weerbaarheid geeft. Ook bijzonder bij GETACORE : de één op één kleurkoppeling in HPL en melamine
De tien meest populaire Solid Surface-kleuren zijn tevens te verkrijgen in HPL en gemelamineerd spaan-MDF. Voor een perfecte mix & match van diverse plaatmaterialen in exact dezelfde kleur.