Over Engels Surfaces

Als exclusief invoerder en verdeler van AVONITE® en verschillende andere merken stelt Engels Surfaces u premium Solid Surface-producten aan, toepasbaar in zowel residentiële als professionnele omgevingen.
AVONITE®, HI-MACS®, GETACORE® en MARBLE zijn Solid Surfaces van de hoogste kwaliteit waarvoor u bij ons terecht kan.
Sinds de oprichting van Engels Design and Decoration in 2004 is deze divisie steeds blijven groeien, dankzij de dynamiek van het sales team en steun van de volledige Engels Group waartoe deze divisie behoort. Vandaag de dag vindt u ons terug onder ENGELS SURFACES.

Kwaliteit en service

Engels Surfaces werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen, wat zich duidelijk vertaalt in de uitstekende eigenschappen van SOLID SURFACE. Daarenboven wordt bijzonder veel aandacht besteedt aan zowel de begeleiding bij de aankoop als bij de verwerking en na-service ervan. Ons dynamisch sales team adviseert u omtrent het kiezen van de juiste kleuren. Eveneens stellen zij hun uitgebreide ervaring ter beschikking van de verwerkers voor de aanpak van complexe verwerkingen of indien er zich uitzonderlijk problemen zouden voordoen. De zorg van onze klanten is ook onze zorg en dat vertaalt zich in een uniek partnership. 

Degelijke gecertifieerde opleiding

Elke verwerker die met onze Solid Surfaces werkt, heeft in ons opleidingscentrum, Engels Academy, een intensieve theorie- en praktijkopleiding genoten, waardoor u als particulier gerust kan zijn dat u met verwerkers in contact komt die hun vak door en door kennen. 

Creativiteit

Door het unieke karakter van Solid Surface wordt uw creatieve inbreng als architect, verwerker of particulier nooit begrenst. Dankzij technieken als thermoformage en praktisch naadloze verlijming zijn de mogelijkheden om unieke designstukken te creëren eindeloos. Als invoerder kunnen we deze creativiteit enkel toejuichen en staan we bij momenten zelf verstelt van de unieke creaties van onze verwerkers.

 

Zoek een verwerker bij u in de buurt om samen uw creatieve droom te bespreken.

Wenst u meer informatie of u zelf in aanmerking komt om Solid Surface te kunnen verwerken? Neem dan contact op met ons.