Home

Engels Surfaces

Uw Solid Surface Specialist in België en Luxemburg.

Engels Surfaces is in België exclusief invoerder en verdeler van AVONITE, een Solid Surface product met eindeloos veel toepassingsmogelijkheden. Maar ook voor GETACORE, HI-MACS en MARBLE kan u bij ons terecht. Ontdek op onze website snel het ruime gamma aan kleuren en laat u inspireren door de getoonde realisaties.
Solid Surface is een innovatief, niet-poreus materiaal dat door zijn veelzijdigheid en kwaliteit voor tal van doeleinden optimaal is: van keukens en badkamers over winkelinrichting tot gevels en medische toepassingen.
Het Engels Surfaces Team staat elke dag klaar om verwerkers, architecten en designers bij te staan met hun vragen. Er worden ook wekelijks opleidingen in het verwerken van Solid Surface georganiseerd. U als productontwikkelaar, houtverwerkingsbedrijf of schrijnwerker kan hieraan deelnemen. Met die permanente vorming houdt u uw productkennis op peil, zodat u uw klanten een uitstekende service kunt blijven verzekeren.
Niet alleen een kwalitatief product, maar dus ook de na-service, opleidingen en meer dan 15 jaar ervaring maakt dat wij u 100% kunnen bijstaan in uw projecten in Solid Surface.

Het Engels Surfaces Team
Because Service Matters!