Kleuren

HI-MACS : een onbeperkt kleurenspectrum

Als het om hoogwaardig design gaat, speelt niet alleen het materiaal een rol, maar ook het kleurenaanbod. HI-MACS heeft bijna alle denkbare kleurschakeringen in het assortiment : van Elegant wit, warm Toffee Brown, krachtig Florida Orange, mystiek Cima tot lichtdoorlatende pasteltinten of edel glinsterende texturen. Daar worden er elk jaar nog nieuwe aan toegevoegd. Maar welke kleur u ook kiest : HI-MACS is door en door homogeen.

De grondstoffen van HI-MACS zijn voor alle kleuren gelijk. Bij donkere tinten worden er echter meer natuurlijke pigmenten toegevoegd, die om meer onderhoud vragen. De kleuren aangeduid met * zijn beter geschikt voor minder belaste oppervlakken en worden daarom eerder voor contrasten of inlegwerk gebruikt.

Vanwege de goede UV-bestendigheid zijn 13 HI-MACS-kleuren bijzonder geschikt voor toepassingen buitenshuis. De kleurvastheid wordt 5 jaar gegarandeerd voor een tolerantie van Delta E3 (aangegeven met ∆ E3) tot Delta E4 (aangegeven met ∆ E4) overeenkomstig met de kleur.

Om druktechnische redenen kunnen lichte afwijkingen tussen de afgebeelde en de werkelijke kleuren voorkomen.

Meer info... contacteer ons nu!